Hasznos » Domain választás

 

Felhasználó belépés

Amennyiben .eu domain-t szeretnél jegyezni, meglévőt beállítani, illetve hosszabbítani, kérlek lépj be!

Ha még nem rendelkezel felhasználói névvel, hozz létre magadnak új felhasználói fiók-ot!

Tudj meg többet az online rendszer felületéről és működéséről >>

« Jelszóemlékeztető| Regisztráció »

Átváltás titkosított üzemmódra

.eu domain név ellenörző

Itt lekérdezheted az általad kigondolt .eu domain státuszát. Figyelem! A domain nem tartalmazhat a kötőjelen kívül más speciális karaktereket, ékezetes betűket és www előtagot!
Domain választási tippek >>

.eu

Referenciák

A hivatalos regisztrátorok listáját sok napon át böngészve találtam rá az Önök honlapjára a www.eudomain.eu -ra. A honlap megjelenése elsőre megnyerte tetszésemet, úgyhogy kutattam tovább. Aztán jött a még kellemesebb felismerés: remekül lehet tájékozódni az oldalak között, gyors, korrekt, és bürokráciamentes az ügyintézés. Az egész egyszerűen KITÛNÕ, amiért ezúton szeretném köszönetemet kifejezni.

P.S.: Sok hasonló honlappal kellene találkozni, hogy az internet betöltse valós funkcóját.

Köszönettel

Wetzl Gabriella
Inic Bt.
www.inicbt.eu

 

Szuper gyorsan végbement a regisztráció! Lassan 10 éve dolgozom az informatikában, de amikor először regisztráltam teljesen meglepett,
hogy 15 perc múlva már végbement a regisztráció és fél órára rá, már a cím is elterjedt a dns-ek között.

Köszönöm! Gratulálok!

Üdvözlettel: Matolcsi Tamás

 

Cégünk az e-Webáruházak Kft. már egy éve dolgozik az EU domain Kft –vel.


Mivel heti rendszerességel jegyzünk be és regisztrálunk át domain neveket, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, aki minden kívánságunkat gyorsan és tökéletesen teljesítenek.

Cégünk az EU domain Kft. előtt számos domain regisztrátor céggel dolgozott együtt, de a egyik cég munkája sem volt olyan színvonalas és tökéletes, mint az EU domain-é.

Nem tudtunk még olyat kérni amit ne teljesítettek volna, rugalmasak, segítőkészek, és mellette vér profik.

Úgy érezzük, hogy haza érkeztünk, és végre jó kezekben tudhatjuk a domain neveinket.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a ezt a céget, ha tökéletes és hibátlan munkát szeretne.

Asztalos Attila
kereskedelmi vezető

 

Domain választás

Ha már rendelkezel egy kitűnő weboldallal, vagy épp most tervezel készíteni egyet, ahhoz hogy az elérhető legyen a világhálón mindenkép szükséged van egy általad választott domain névre. A megfelelő domain név kiválasztása nem minden esetben egyszerű feladat, érdemes néhány szempontot figyelembe venni mielőtt döntenél.
Következő írásunkban ehhez szeretnénk némi segítséget nyújtani.

  1. Legfontosabb választási szempont a könnyű megjegyezhetőség a fogyasztók (leendő látogatók) számára. Amennyiben például céged a Kis Antenna Bt. nevet viseli és tevékenysége az antennák javítása, akkor felmerül a kérdés, hogy a kisantenna.hu vagy az antennajavítas.hu közül melyik a megfelelőbb?

  2. Nagyobb látogatottságot érhetsz el, ha egy rövid címet választasz, mivel a félregépelés esélye töredékére csökkenhet egy 4-5 karakterből álló webcím esetén egy 10-12 karakteres címmel szemben. A fogsor.hu hasznosabb választás lehet a fogsorjavitas.hu-nál.

  3. Számos helyen (pl. startlap aloldalai) a szerkesztők a belinkelt oldalakat domain neveinek abc sorrendje szerint teszik ki az ajánlott weblapokat és minél előrébb szerepel egy oldal annál nagyobb az esély arra, hogy rákattint – és “vásárol “– a vevő.

  4. Egy cég Internetre való kilépésekor néha úgy döntenek az oldal tulajdonosai, hogy a tevékenységre utaló szót kiegészítik egy földrajzi elnevezéssel. Az ötlet jó, azonban célszerű már a kezdetekkor átgondolni a cég fejlődésének lehetőségét.

  5. Egyre inkább elterjedt megoldás, hogy weboldalakat egy-egy szó ragozott alakján indítanak el. Pl: olvass.hu. Az ötlet jó, azonban figyelni kell arra, hogy az adott szó egyéb ragozása nem konkurensed oldalára vezet-e. Ha ez a helyzet fennáll akkor megtörténhet az, hogy – rosszul emlékezve a szó ragozási alakjára – egy látogatód tévedésből a konkurens oldalra téved.

  6. Lehetőség szerint a kiválasztott webcím írás- és kiejtési módja egyezzen meg. Ha egy olyan név mellett döntesz, amely mégis másképp van leírva, mint, ahogy kiejtjük regisztráld be mindkét változatot (pl. klick.hu vagy klikk.hu), mert könnyen járhatsz úgy, hogy a neved párját más bejegyzi és teljesen eltérő tartalmat indít rajta.


Reméljük néhány hasznos ötlettel tanáccsal tudtunk szolgálni neked domain választásodhoz!

Tudj meg többet a .eu domain történetéről, olvass arról miért érdemes Európában .eu domain-t választani, regisztrálni, és ezen kommunikálni. Nézz napi-szintű statisztikát a .eu domainek bejegyzett darabszámáról országonkénti bontásban: a .eu domainről általában >>

Ha még nem vagy felhasználónk, hozz létre saját EU domain fiókot: EU domain fiók létrehozása >>
Tetszik weboldalunk?
Nyomj a +1-re!


FB
PayPal™ fizetés és bankkártya elfogadás
Tudj meg róla többet!


We accept PayPal, bank & credit-card payments

Rögzíts minket QR kóddal mobilodba!