.EU domain

 

Felhasználó belépés

Amennyiben .eu domain-t szeretnél jegyezni, meglévőt beállítani, illetve hosszabbítani, kérlek lépj be!

Ha még nem rendelkezel felhasználói névvel, hozz létre magadnak új felhasználói fiók-ot!

Tudj meg többet az online rendszer felületéről és működéséről >>

« Jelszóemlékeztető| Regisztráció »

Átváltás titkosított üzemmódra

.eu domain név ellenörző

Itt lekérdezheted az általad kigondolt .eu domain státuszát. Figyelem! A domain nem tartalmazhat a kötőjelen kívül más speciális karaktereket, ékezetes betűket és www előtagot!
Domain választási tippek >>

.eu

Referenciák

A hivatalos regisztrátorok listáját sok napon át böngészve találtam rá az Önök honlapjára a www.eudomain.eu -ra. A honlap megjelenése elsőre megnyerte tetszésemet, úgyhogy kutattam tovább. Aztán jött a még kellemesebb felismerés: remekül lehet tájékozódni az oldalak között, gyors, korrekt, és bürokráciamentes az ügyintézés. Az egész egyszerűen KITÛNÕ, amiért ezúton szeretném köszönetemet kifejezni.

P.S.: Sok hasonló honlappal kellene találkozni, hogy az internet betöltse valós funkcóját.

Köszönettel

Wetzl Gabriella
Inic Bt.
www.inicbt.eu

 

Szuper gyorsan végbement a regisztráció! Lassan 10 éve dolgozom az informatikában, de amikor először regisztráltam teljesen meglepett,
hogy 15 perc múlva már végbement a regisztráció és fél órára rá, már a cím is elterjedt a dns-ek között.

Köszönöm! Gratulálok!

Üdvözlettel: Matolcsi Tamás

 

Cégünk az e-Webáruházak Kft. már egy éve dolgozik az EU domain Kft –vel.


Mivel heti rendszerességel jegyzünk be és regisztrálunk át domain neveket, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, aki minden kívánságunkat gyorsan és tökéletesen teljesítenek.

Cégünk az EU domain Kft. előtt számos domain regisztrátor céggel dolgozott együtt, de a egyik cég munkája sem volt olyan színvonalas és tökéletes, mint az EU domain-é.

Nem tudtunk még olyat kérni amit ne teljesítettek volna, rugalmasak, segítőkészek, és mellette vér profik.

Úgy érezzük, hogy haza érkeztünk, és végre jó kezekben tudhatjuk a domain neveinket.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a ezt a céget, ha tökéletes és hibátlan munkát szeretne.

Asztalos Attila
kereskedelmi vezető

 

.EU domainA .eu domain nem más mint az Európai Unió saját legfelsőbb szintű domainje, melynek története 1996-ra nyúlik vissza. Ekkor fogalmazódott meg az Európai Bizottságban a gondolat, hogy létrehozzanak egy új domain teret, mellyel fokozhatják az Egyesült Államokkal szemben az EU versenyképességét és reprezentálhatják annak egységes piacát.

Az Európa szerte tevékenykedő cégeknek ez idáig két lehetőségük volt:
  1. Õk is mint az amerikai cégek .com alatt kommunikáltak, és ezzel elveszítettek egy darabot az indentitásukból is, valamint szembesülniük kellet azzal a problémával, hogy az általuk kiválasztott név már foglalt volt.

  2. Valamelyik európai állam mindekori ország jelzésén kommunikálták magukat (pl. a magyarok a .hu alatt), melyhez hozzájött, hogy poblémát jelentett az egyes országok jelzéseinek alacsony ismertségi foka, így ez a megoldás sem volt optimális.
Az új .eu domainekkel ezek a hátrányok az európaiak számára áthidalhatóvá válnak.

Az Európai Bizottság tervei szerint a .eu domain versenyre kell hogy lépjen a nagy hatalommal bíró amerikai kezdeményezésű .com domainekkel, hasonlóan mint az euro tette ezt a dollarral szemben.

Mindezek után úgy számolunk, hogy a .eu végződés Európán belül és kívül hamarosan épp olyan értéket képvisel majd, mint a napjainkban népszerű .com végződés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2006. április 7-én (a .eu nyilvános indulásakor) 1.100.000 domain regisztráltak be 24 óra alatt.

A .eu domainek regisztrációja 2005. december 7-én, egy úgynevezett Sunrise priódussal kezdődött és 4 hónapig tartott. Ezen időszak alatt csak valamilyen elsőbbségi jogalapra hivatkozva lehetett leadni jelentkezéseket (pl: védjegy, cégnév, állami szervek, művészeti alkotások), ezzel próbálván kiszűrni a spekulatív regisztrációkat.

Legutolsó fontos állomása a .eu domainnek 2006. április 7. volt. Ekkor kezdődött a szabad regisztrációs folyamat, melynek keretében minden EU-s magánszemély és szervezet számára elérhetővé váltak a .eu domainek.

Szeretnél Te is profitálni abból a hatalmas piacból, melyet 25 tagoszág mintegy fél milliárd lakosa alkot? Miért válasszam a .eu domain-t? >>

Ha még nem vagy felhasználónk, hozz létre saját EU domain fiókot: EU domain fiók létrehozása >>
Tetszik weboldalunk?
Nyomj a +1-re!


FB
PayPal™ fizetés és bankkártya elfogadás
Tudj meg róla többet!


We accept PayPal, bank & credit-card payments

Rögzíts minket QR kóddal mobilodba!