Szolgáltatások » .EU domain » On-line regisztráció

 

Felhasználó belépés

Amennyiben .eu domain-t szeretnél jegyezni, meglévőt beállítani, illetve hosszabbítani, kérlek lépj be!

Ha még nem rendelkezel felhasználói névvel, hozz létre magadnak új felhasználói fiók-ot!

Tudj meg többet az online rendszer felületéről és működéséről >>

« Jelszóemlékeztető| Regisztráció »

Átváltás titkosított üzemmódra

.eu domain név ellenörző

Itt lekérdezheted az általad kigondolt .eu domain státuszát. Figyelem! A domain nem tartalmazhat a kötőjelen kívül más speciális karaktereket, ékezetes betűket és www előtagot!
Domain választási tippek >>

.eu

Referenciák

A hivatalos regisztrátorok listáját sok napon át böngészve találtam rá az Önök honlapjára a www.eudomain.eu -ra. A honlap megjelenése elsőre megnyerte tetszésemet, úgyhogy kutattam tovább. Aztán jött a még kellemesebb felismerés: remekül lehet tájékozódni az oldalak között, gyors, korrekt, és bürokráciamentes az ügyintézés. Az egész egyszerűen KITÛNÕ, amiért ezúton szeretném köszönetemet kifejezni.

P.S.: Sok hasonló honlappal kellene találkozni, hogy az internet betöltse valós funkcóját.

Köszönettel

Wetzl Gabriella
Inic Bt.
www.inicbt.eu

 

Szuper gyorsan végbement a regisztráció! Lassan 10 éve dolgozom az informatikában, de amikor először regisztráltam teljesen meglepett,
hogy 15 perc múlva már végbement a regisztráció és fél órára rá, már a cím is elterjedt a dns-ek között.

Köszönöm! Gratulálok!

Üdvözlettel: Matolcsi Tamás

 

Cégünk az e-Webáruházak Kft. már egy éve dolgozik az EU domain Kft –vel.


Mivel heti rendszerességel jegyzünk be és regisztrálunk át domain neveket, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, aki minden kívánságunkat gyorsan és tökéletesen teljesítenek.

Cégünk az EU domain Kft. előtt számos domain regisztrátor céggel dolgozott együtt, de a egyik cég munkája sem volt olyan színvonalas és tökéletes, mint az EU domain-é.

Nem tudtunk még olyat kérni amit ne teljesítettek volna, rugalmasak, segítőkészek, és mellette vér profik.

Úgy érezzük, hogy haza érkeztünk, és végre jó kezekben tudhatjuk a domain neveinket.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a ezt a céget, ha tökéletes és hibátlan munkát szeretne.

Asztalos Attila
kereskedelmi vezető

 

On-line regisztráció

Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, hozz létre magadnak saját felhasználói fiókot! >>

Teljes körű .eu domain szolgáltatásunkat - a regisztrációtól a domain hosszabításon, illetve a DNS beállításokon és a pénzügyek rendezésén keresztül a domain lemondásig - igénybe veheted on-line. Ehhez olyan rendszert nyújtunk, melynek fejlesztésénél mindvégig szem előtt tartottuk, hogy annak moduljai teljes mértékben hasznosak és felhasználóbarátak legyenek. Nem szeretnénk a levegőbe beszélni, ezért nézzük mit jelent ez a gyakorlatban:


1. Soha nem kell fölöslegesen dolgoznod!

Már felhasználói fiókod létrehozásakor olyan adatokat kell megadnod, melyek a későbbiekben a .eu domained bejegyzéséhez is szükségesek. Ezeket rendszerünk automatikusan felkínálja a domain bejegyzésénél, így több domain bejegyzése esetén nem kell az adataidat újra és újra begépelned. Ezzel megelőzhető, hogy valamelyik fontos adatot például a domain tulajdonos nevét véletlenül elírd.
Ha adott esetben valamelyik rendszer által kért adat nem teljesen egyértelmű számodra, a rendszer kék információs ikonja mindig részletes tájékoztatást ad számodra, így nem kell tartanod attól, hogy esetleg helytelen adatot adsz meg.


2. Folyamatosan tájékozódhatsz!

On-line rendszerünkbe való belépésed után azonnal láthatod domainjeid számát státuszuk szerint rendezve, valamint aktuális árainkat.

Minden fontos tranzakcióról e-mailben tájékoztatunk, legyen az sikeres felhasználói fiók létrehozás, sikeres .eu domain regisztráció vagy egyenlegfeltöltés.3. Intelligens rendszert állítunk szolgálatodba

Ha domaint szeretnél bejegyezni, de nincs elegendő egyenleged, rendszerünk azt az "Előjegyzett domainek" listájába teszi. Így egyenleged feltöltése után nem kell újra elvégezned a regisztráció folyamatát. A rendszer elegendő egyenleg esetén automatikusan elvégzi a szóban forgó domain bejegyzését, és még az on-line felhasználói fiókodba sem kell belépned. A domain bejegyzés megtörténtéről természetesen e-mailben tájékoztat a rendszer.
4. Rugalmas egyenlegfeltöltés

Egyenlegedet bármikor feltöltheted, számodra tetszőleges összeggel, de ha vannak előjegyzett domainjeid, rendszerünk alap esetben fölkínálja azok árainak összegét. Természetesen a fölkínált összeget módosíthatod a terveidnek megfelelő összeggel. A banki átutalás elindításához a megadott  értesítési e-mail címre díjbekérőt küldünk, mely alapján Te vagy akár a pénzügyi osztály pontos összeget tud utalni (arról nem is beszélve, hogy a könyvelő is elégedett lesz Veled). Az átutalásod megérkezését követő fél órán belül új egyenlegedet jóváírjuk, és a számlát postázzuk.

Érdemes egyenlegedet a szükségesnél nagyobb összegel feltölteni, hiszen ha a későbbiekben eszedbe jut egy nagyszerű domain, azt másodpercek alatt regisztrálhatod, akár szombaton az esti film után is!
5.Tiszta, áttekinthető felépítés

Rendszerünk menüpontjai funkciók szerint struktúráltak, így gyorsan megtalálhatod a használni kívánt menüpontot. Külön csoportban találhatóak az adataid módosításához szükséges menüpontok, a domain műveletekhez kapcsolódó menüpontok, a domainek áttekintéséhez szükséges menüpontok, illetve a pénzügyeid nyilvántartását, áttekintését  szolgáló menüpontok.
On-line rendszerünk, állapot szerinti listába gyűjti a domaineket, így közvetlenül áttkeintheted a begyjezett domainjeidet, az előjegyzett domainjeidet, a sikertelen domainjeidet, a lejáró domainjeidet, illetve a törölt domainjeidet. Nyilván ez azért lehet fontos, hogy semmiképp ne kerülje el a figyelmed egy-egy olyan domain, amellyel kapcsolatban valamilyen tennivaló merül fel.
6. Folyamtosan nyomonkövetheted pénzügyeidet!

Bármilyen műveletről, amely pénzmozgást igényel, folyamatosan tájékoztatunk e-mailben. Ezen felül minden pénzmozgással járó eseményt rendszerünk is tételesen rögzít, így bármikor tiszta képet kaphatsz pénzügyeidről, akár évekre visszamenőleg akkor is, ha az értesítő e-mailek elvesznének.
7. Néhány kattintás és minden megváltozik!


Bármikor előfordulhat, hogy egy cég székhelyének megváltozik a címe. Ilyenkor szükséges minden partnert  értesíteni a változásokról. Nálunk egy helyen megváltoztathatod adataitad, melynek eredményeképpen az összes bejegyzett domainednél módosulni fog  a szóban forgó adat, valamint a számlán is az új cím fog szerepelni. Ez azt jelenti, hogy a belgiumi Iktatóhivatal nyilvános adatbázisában is már az új helyes adatok fognak szerepelni, már rögtön az adatmódosítás után.

Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, hozz létre magadnak saját felhasználói fiókot! >>

Tetszik weboldalunk?
Nyomj a +1-re!


FB
PayPal™ fizetés és bankkártya elfogadás
Tudj meg róla többet!


We accept PayPal, bank & credit-card payments

Rögzíts minket QR kóddal mobilodba!