Hasznos » PayPal™ on-line fizetés

 

Felhasználó belépés

Amennyiben .eu domain-t szeretnél jegyezni, meglévőt beállítani, illetve hosszabbítani, kérlek lépj be!

Ha még nem rendelkezel felhasználói névvel, hozz létre magadnak új felhasználói fiók-ot!

Tudj meg többet az online rendszer felületéről és működéséről >>

« Jelszóemlékeztető| Regisztráció »

Átváltás titkosított üzemmódra

.eu domain név ellenörző

Itt lekérdezheted az általad kigondolt .eu domain státuszát. Figyelem! A domain nem tartalmazhat a kötőjelen kívül más speciális karaktereket, ékezetes betűket és www előtagot!
Domain választási tippek >>

.eu

Referenciák

A hivatalos regisztrátorok listáját sok napon át böngészve találtam rá az Önök honlapjára a www.eudomain.eu -ra. A honlap megjelenése elsőre megnyerte tetszésemet, úgyhogy kutattam tovább. Aztán jött a még kellemesebb felismerés: remekül lehet tájékozódni az oldalak között, gyors, korrekt, és bürokráciamentes az ügyintézés. Az egész egyszerűen KITÛNÕ, amiért ezúton szeretném köszönetemet kifejezni.

P.S.: Sok hasonló honlappal kellene találkozni, hogy az internet betöltse valós funkcóját.

Köszönettel

Wetzl Gabriella
Inic Bt.
www.inicbt.eu

 

Szuper gyorsan végbement a regisztráció! Lassan 10 éve dolgozom az informatikában, de amikor először regisztráltam teljesen meglepett,
hogy 15 perc múlva már végbement a regisztráció és fél órára rá, már a cím is elterjedt a dns-ek között.

Köszönöm! Gratulálok!

Üdvözlettel: Matolcsi Tamás

 

Cégünk az e-Webáruházak Kft. már egy éve dolgozik az EU domain Kft –vel.


Mivel heti rendszerességel jegyzünk be és regisztrálunk át domain neveket, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, aki minden kívánságunkat gyorsan és tökéletesen teljesítenek.

Cégünk az EU domain Kft. előtt számos domain regisztrátor céggel dolgozott együtt, de a egyik cég munkája sem volt olyan színvonalas és tökéletes, mint az EU domain-é.

Nem tudtunk még olyat kérni amit ne teljesítettek volna, rugalmasak, segítőkészek, és mellette vér profik.

Úgy érezzük, hogy haza érkeztünk, és végre jó kezekben tudhatjuk a domain neveinket.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a ezt a céget, ha tökéletes és hibátlan munkát szeretne.

Asztalos Attila
kereskedelmi vezető

 

PayPal™ on-line fizetés


Erra az azonosítóra szükséged lehet, ha pénzt szeretnél küldeni nekünk a PayPal rendszerén keresztül.

Paypal fiók létrehozásához kattints ide: PayPal fiók létrehozása, nyitása >>Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt fizetési megoldás...

- egyszerű, mert egy dombornyomott kártya segítségével könnyedén fizethetsz interneten, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni;

- gyors, mert néhány perc alatt lehet csatlakozni a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik;

- biztonságos, mert a bankkártya adataidat a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézbe);

- népszerű, mert több, mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni szerte a világban;

- olcsó, mert minden on-line fizetés után a tranzakciós költséget nem Te, hanem a fogadó állja (hasonlóan mint más hagyományos bankkártyás fizetés esetélben), és Te mindig csak a termék/szolgáltatás pontos összegét fizeted;

- hasznos, mert nem csak fizetéshez használhatod, hanem pénz fogadásához is;

- elterjedt, mert a világ legnagyobb on-line fizetési rendszere, melynek több mint 150 MILLI�" felhasználója van szerte a világon.

PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnod, azonban rendelkezned kell egy bármely bank által kibocsájtott dombornyomott bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express).

Amennyiben arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide a részletes leírásért: Csatlakozás a PayPal-hoz >>

Mire használható a PayPal?

- szolgáltatások/termékek on-line kifizetésére, illetve pénz fogadására;
- PayPal számlaműveletek (tranzakciók) nyomonkövetéséhez;


Hogyan működik a PayPal?

A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).

A pénzedet akár 16 féle devizanemben kezelheted úgymint: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, singapuri dollár és svéd korona.

Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya nyújta.


Hogyan történik egy fizetés?

Amikor az EU domain rendszerben egy szolgáltatást (pl. domain regisztrációt) szeretnél kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

a.) Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóváhagyni azt.

b.) Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor először létre kell hozni egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomott bankkártyád adatait kell megadnod!

Amennyiben arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide a részletes leírásért: Csatlakozás a PayPal-hoz >>

TIPP: PayPal fiók létrehozásakor bankkártyád adatait nyugodtan megadhatod, hiszen a bankkártyához tartozó számládat a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal-os egyenleged nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.


Mi történik egy PayPal fizetés jóváhagyása után?

Ha PayPal számlád egyenlege nem fedezi a fizetni kívánt összeget, akkor a PayPal a bankkártyádat megterheli a szükséges összeggel és végrehajta a fizetési tranzakciót (mindez néhány másodperc alatt megtörténik).


Rendszerünkben a szolgáltatások díjait PayPal fizetéssel is rendezheted. Ehhez nincs más teendőd, mint felhasználó bejelentkezés után az "Egyenlegfeltöltés" menüpont alatt a bankkártyás/PayPal fizetési formát választani. Ha még nem vagy felhasználónk, hozz létre saját EU domain fiókot: EU domain fiók létrehozása >>

Paypal fiók létrehozásához kattints ide: PayPal fiók létrehozása, nyitása >>
Tetszik weboldalunk?
Nyomj a +1-re!


FB
PayPal™ fizetés és bankkártya elfogadás
Tudj meg róla többet!


We accept PayPal, bank & credit-card payments

Rögzíts minket QR kóddal mobilodba!